Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

ΞΙΦΙΑΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ




Συστατικά
2 φέτες ξιφία
200 γρ ντοματάκια κονκασέ
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο  ψιλοκομμένο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
ρίγανη,αλάτι


Οδηγίες
Πλένετε και στεγνώνετε τις φέτες του ξιφία.

Βάζουμε να μαριναριστούν στο λάδι,το σκόρδο και το μαϊντανό για 2 ώρες.

Ρίξτε τη μαρινάδα σε ένα τηγάνι και όταν ζεσταθεί σωτάρετε τις φέτες του ξιφία (μην τις τηγανίσετε).

Βγάλτε τα από το τηγάνι  και τα αφήνουμε στην άκρη.

Στο ίδιο τηγάνι βάλτε τα ντοματάκια ,ρίξτε λίγο αλάτι και αφήστε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Βάλτε μέσα στη σάλτσα τα κομμάτια του ξιφία  για 5' σε χαμηλή φωτιά να ψηθούν και ρίξτε λίγη ρίγανη από πάνω..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου