Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ


Συστατικά 
1 πακέτο μακαρόνια Νο 6
2 πιπεριές μεγάλες κόκκινες
1/2 κούπας ελαιόλαδο
100 γρ ανθότυρο
αλάτι
Οδηγίες
Πλένετε και στεγνώνετε τις πιπεριές.
Τοποθετήστε τες σε ένα ταψί και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά γυρνώντας τες κατά διαστήματα μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βγάλτε τες από το φούρνο και τοποθετήστε σε μια σφραγισμένη πλαστική σακούλα όπου θα τις αφήσουμε να ιδρώσουν για να τις ξεφλουδίσουμε πιο εύκολα.

Ανοίξτε τες στη μέση και αφαιρέστε τους το εσωτερικό τους.

Βάλτε τες  στο  μπλέντερ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι  και το ανθότυρο και λύωνουμε μέχρι να γίνει ένας κρεμώδης πολτός.

Βράζουμε τα μακαρόνια μας με το συνηθισμένο τρόπο(χωρίς να τα βουτυρώσουμε ) και τα στραγγίζουμε.
Ανακατεύουμε με την σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου