Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

ΜΠΕΣΑΜΕΛ


Συστατικά
1 λίτρο γάλα χλιαρό
8 κουτ. σούπας αλεύρι
6 κουτ. σούπας βούτυρο
2 αυγά
πιπέρι
λίγο μοσχοκάρυδο
1 φλυτζ. τυριά τριμμένα

Οδηγίες
Σε κατσαρόλα ανακατεύετε το βούτυρο με το αλεύρι και ρίχνετε το χλιαρό γάλα σιγά-σιγά.
Ανακατεύετε συνέχεια με σύρμα μέχρι να πήξει.
Βγάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε,ανακατεύοντας, τα αυγά χτυπημένα , το μοσχοκάρυδο και τα τυριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου