Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Κουλουράκια Λαδιού

 

Συστατικά

  • 1 ποτήρι λάδι
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 κ.γ σόδα
  • 1 κ.γ μπέικιν
  • 1 κ.σ ξύσμα πορτοκάλι
  • 1 κιλό αλεύρι (ίσως πάρει λίγο παραπάνω)

Οδηγίες

  1. Ανακατεύουμε το λάδι, το χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη και το ξύσμα.
  2. Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό λεμονιού και το ρίχνουμε στο μίγμα.
  3. Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλεύρι και το προσθέτουμε λίγο λίγο μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη.
  4. Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο να πάρουν ρόδινο χρώμα (μισή ώρα περίπου)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου