Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

Κέικ με καρύδια

 

Συστατικά

  • 1 ποτήρι λάδι ελαφρύ
  • 1/2 ποτήρι γάλα
  • 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  • 2 ποτήρια ζάχαρη
  • 4 αυγά
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 100γρ. καρύδια
  • 1 φαριναπ

Οδηγίες

  1. Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη.
  2. Ρίχνουμε το γάλα, το πορτοκάλι, το ξύσμα, τα αυγά, τα καρύδια και τέλος το αλεύρι.
  3. Ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα περίπου σε φούρνο με αέρα

Λίγα μυστικά ακόμα

Λίγο κονιάκ του δίνει μια ιδιαίτερη γεύση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου