Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Μαρμελάδα Μήλο


Συστατικά
2 κιλά μήλα κόκκινα
500 γρ ζάχαρη
χυμός από μισό λεμόνι
1-2 βανίλιες
1 κ.γλ κανέλλα

Οδηγίες
Καθαρίζουμε και αλέθουμε τα μήλα στο μούλτι .
Τα βάζουμε σε μιά κατσαρόλα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά να σιγοβράσουν ,χωρίς να ρίξουμε  νερό, για 15-20 λεπτά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.
Αφήνουμε να κρυώσει και αποθηκεύουμε σε γυάλινι αποστειρωμένο βαζάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου