Συστατικά
2 κιλά μήλα κόκκινα
500 γρ ζάχαρη
χυμός από μισό λεμόνι
1-2 βανίλιες
1 κ.γλ κανέλλα
Οδηγίες
Καθαρίζουμε και αλέθουμε τα μήλα στο μούλτι .
Τα βάζουμε σε μιά κατσαρόλα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά να σιγοβράσουν ,χωρίς να ρίξουμε νερό, για 15-20 λεπτά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.
Αφήνουμε να κρυώσει και αποθηκεύουμε σε γυάλινι αποστειρωμένο βαζάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου