Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Κοκκινιστό με πατάτες στο slow cooker



Συστατικά
  • 1 1/2 κιλό κρέας μοσχάρι ή χοιρινό
  • 2 κιλά πατάτες κομμένες κυδωνάτες
  • 2 κρεμμύδια  χοντροκομμένα
  • 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ πελτέ ντομάτας
  • 1/2 κούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κούπα κόκκινο κρασί
  • 2 φύλλα δάφνης
  •  αλάτι ,πιπέρι,πάπρικα γλυκιά,κανέλλα ,γαρύφαλλο
 Οδηγίες
 Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο slow cookerκαι ανακατεύουμε καλά .
Δεν προσθέτουμε καθόλου νερό,μόνο λίγο για να διαλύσουμε πρώτα τον πελτέ  .
Βάζουμε το καπάκι ,γυρίζουμε το διακόπτη στη θέση high  και το αφήνουμε  να σιγοβράζει για 5 ώρες.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου