Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Παγωτό εύκολο και πεντανόστιμο!


Συστατικά
  • 1 ποτήρι γάλα φρέσκο
  • 1 ζελατίνη
  • 1 φάκελος garni σαντυγί
  • 1 ζαχαρούχο παγωμένο(2 ώρες στο ψυγείο) 
  • 2 κ.σ κονιάκ
  • 2-3 βανίλιες 

Οδηγίες 
Λιώνουμε τη ζελατίνη ,τη βάζουμε στο κρύο γάλα να μαλακώσει για μερικά λεπτά και τη λυώνουμε σε λίγο ζεστό νερό.
Ρίχνουμε στο μίξερ το γάλα ,τη λυωμένη ζελατίνη και το garni.Χτυπάμε για 10 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα  με το μίξερ.
Προσθέτουμε το κονιάκ και τις βανίλιες και χτυπάμε για 1-2 λεπτά.
Τέλος προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε για άλλα 3 λεπτά.
Το βάζουμε στην κατάψυξη χωρίς να το ξαναχτυπήσουμε,μένει μαλακό και δεν κρυσταλλώνει.

Τελευταία φορά το έφτιαξα σαντουιτσάκια και έγιναν καταπληκτικά!!!!

Την συνταγή αυτή την βρήκα στο internet αλλά δεν θυμάμαι το site.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου