Κουλουράκια Λαδιού
Συστατικά
- 1 ποτήρι λάδι
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- χυμό από 1 λεμόνι
- 1 κ.γ σόδα
- 1 κ.γ μπέικιν
- 1 κ.σ ξύσμα πορτοκάλι
- 1 κιλό αλεύρι (ίσως πάρει λίγο παραπάνω)
Οδηγίες
- Ανακατεύουμε το λάδι, το χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη και το ξύσμα.
- Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό λεμονιού και το ρίχνουμε στο μίγμα.
- Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλεύρι και το προσθέτουμε λίγο λίγο μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη.
- Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο να πάρουν ρόδινο χρώμα (μισή ώρα περίπου)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου