Συστατικά
- 1 ποτήρι λάδι ελαφρύ
- 1/2 ποτήρι γάλα
- 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
- 2 ποτήρια ζάχαρη
- 4 αυγά
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 100γρ. καρύδια
- 1 φαριναπ
Οδηγίες
- Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη.
- Ρίχνουμε το γάλα, το πορτοκάλι, το ξύσμα, τα αυγά, τα καρύδια και τέλος το αλεύρι.
- Ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα περίπου σε φούρνο με αέρα
Λίγα μυστικά ακόμα
Λίγο κονιάκ του δίνει μια ιδιαίτερη γεύση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου