Γαρίδες με φέτα (Σαγανάκι)
Συστατικά
- 3/4 κιλού γαρίδες Νο 2
- 1/4 φέτα
- 2 μεγάλες ντομάτες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ ζάχαρη
- 1 κούπα λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Οδηγίες
- Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι και προσθέτουμε τις ντομάτες, το σκόρδο, τη δάφνη, το αλατοπίπερο, τη ζάχαρη και νεράκι. Τα βράζουμε για 20'.
- Ρίχνουμε έπειτα τις γαρίδες καθαρισμένες να βράσουν στη σάλτσα για 5'. Τα βάζουμε σε γουβετσάκια ή σε ταψί και ρίχνουμε από πάνω τη φέτα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια.
- Ψήνουμε σε πολύ δυνατό φούρνο για 10'-15' σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου