Συστατικά
500 γρ αλεύρι κίτρινο
1 φακελάκι μαγιά ξηρή
1 πρέζα ζάχαρη
2 κ.γλ αλάτι
3 κ.σ ελαιόλαδο
ζεστό νερό (περίπου ένα ποτήρι)
Οδηγίες
Σε ένα μεγάλο μπωλ ρίχνουμε το ζεστό νερό και διαλύουμε μέσα τη μαγιά και τη ζάχαρη.
Κατόπιν ρίχνουμε μέσα λίγο αλεύρι μέχρι να δημιουργήσουμε ένα πηχτό χυλό.
Το αφήνουμε για 10' να ενεργήσει η μαγιά και στη συνέχεια ρίχνουμε το λάδι και το αλάτι μαζί με το αλεύρι λίγο - λίγο.
Το ζυμάρι δε θα γίνει σφικτό .
Το βάζουμε στο slow cooker χωρίς να περιμένουμε να φουσκώσει και βάζουμε στην ένδειξη HIGH για περίπου 4 1/2 ώρες.
Πολύ καλό!!!!Καλό βράδυ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή