Συστατικά
- 1 1/2 κιλό κρέας μοσχάρι ή χοιρινό
- 2 κιλά πατάτες κομμένες κυδωνάτες
- 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
- 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ πελτέ ντομάτας
- 1/2 κούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κούπα κόκκινο κρασί
- 2 φύλλα δάφνης
- αλάτι ,πιπέρι,πάπρικα γλυκιά,κανέλλα ,γαρύφαλλο
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο slow cookerκαι ανακατεύουμε καλά .
Δεν προσθέτουμε καθόλου νερό,μόνο λίγο για να διαλύσουμε πρώτα τον πελτέ .
Βάζουμε το καπάκι ,γυρίζουμε το διακόπτη στη θέση high και το αφήνουμε να σιγοβράζει για 5 ώρες.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου